Hungaroring Classic 2017.09.29 - 2017.10.01

 

Hungaroring classic_logo_600x.png

 

Rendezvényünk 2017. szeptember 29. – október 1. között kerül megrendezésre 22 ország 350 versenyzőjével és 250 csapat 1200 résztvevőjével.

A Hungaroring Classic autóversenyt, amelyben a hatvanas, hetvenes évek legendás autócsodáit idén első alkalommal Magyarországon láthatjuk száguldás közben a mogyoródi Formula–1-es pálya aszfaltján, első alkalommal rendezik meg Közép-Európában.

A hivatalos versenyeken kívül, melyet 7 kategóriában rendezünk meg, a legnagyobb látványosságot a kiállítók lenyűgöző veteránautó csodái biztosítják a látogatók számára. A bemutató részeként kiállító helyet biztosítunk az autós klubok számára, hogy bemutathassák nagy becsben tartott járműveiket (a mellékelt ábrán a Club Cars I.-IV. szekcióban láthatják).

 Az 1978 előtti autók ingyenesen vehetnek részt az eseményen a kluboknak fenntartott kiállítói területeken, a kategóriánkénti szépségversenyen, ahol a rendezvény legszebb autóit díjazzuk.

A rendezők természetesen azt szeretnék, ha minél többen láthatnák a helyszínen ezeket a gyönyörű Ferrarikat, Lolákat, McLareneket, Porschékat és Maseratikat – hogy csak néhányat említsünk a résztvevő márkák közül –, de azoknak sem maradnak le az élményről, akik esetleg nem tudnak eljönni a Hungaroringre, hiszen az M4 csatorna beszámol az eseményekről.

További információt a rendezvény honlapján találhatnak: http://hungaroringclassic.com