AMTS 2020. szeptember 25-27. Hungexpo

Tisztelt Látogatók, Érdeklődők!

Az AMTS szervezőcsapata ezúton szeretné tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas mérlegelést követően, az illetékes hatóságok ajánlásait is figyelembe véve azt a felelősségteljes döntést hoztuk meg, hogy egy őszi dátumra halasztjuk az idei Automobil és Tuning Show megszervezését a Hungexpón.

Új időpontunk: 2020. szeptember 25-27.
Hungexpo

A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként - ahová legkevesebb 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók - nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír.

Az AMTS-t az elmúlt 15 évben tőlünk megszokott minőségben és színvonalban az őszi időpontban tudjuk biztonságosan megrendezni.

Szeretettel várjunk Önöket őszi rendezvényünkön is, melynek híreivel és információival folyamatosan jelentkezünk majd a rendezvény kezdetéig.

www.amts.hu