FIVA minősítés kedvezményének változása 2011.07.01-től

FIVA minősítés

kedvezményének változása 2011. július 1-től

 

A Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség tájékoztatja tagságát, valamint minden érdekeltet, hogy a 2011. március 26-án megtartott Közgyűlés módosított a járművek FIVA minősítés kedvezményeinek rendszerét.

2011. július 1-től a FIVA minősítés mindenkori díjából a MAVAMSZ tagság alapján évente 10-10 % kedvezmény illeti meg a tagszervezeti tagot, aki folyamatos tagságát visszamenőleg igazolja, vagy visszamenőleges igazolás hiányában azt előre megváltja.

Tekintettel arra, hogy a kedvezmény maximális összege a FIVA minősítés díjának 50 %-áig terjedhet, a minősítés időpontjától számítottan maximum 5 éves folyamatos tagsági viszony vehető figyelembe.

A kedvezményes rendszer alapján egy éves tagsági viszony 10%, kettő éves 20%, három éves 30%, négy éves 40% és öt éves tagsági viszony 50% kedvezményt biztosít.

Az átalakított kedvezmény-rendszerrel a MAVAMSZ közgyűlése azt kívánta biztosítani, hogy a Szövetség mellett hosszabb távon elkötelezettséget vállalók részesüljenek növekvő mértékű kedvezményben.

 

Budapest, 2011.06.15.

 

Jankó István        Dr. Gárdos Zoltán

     Elnök                     Főtitkár