XIV. Lotus Retro Concours D'Elegance 2019.06.15-16.

Kedves Veterános Barátunk!

 Talán kevesen tudják közületek, de a Lotus Retro Mobil rendezvény abból az ötletből született,hogy Hévíz mai napi egyetlen ötcsillagos szállodája  szeretett volna egy Lotus autó kiállítást rendezni. Ehhez kerestek az autókhoz értő partnert, így talált egymásra a Retro Mobil magazin és a Lotus Therme Hotel and Spa. Hamar kiderült,hogy Lotus márkájú autóból akkoriban egy vagy két db futott Magyarországon, de meglátva a szálloda csodálatos ősparkját, rögtön megszületett részünkről az ötlet: veteránautó szépségverseny legyen, újszerű módon a park füvére kiállított autókkal, amelyeket közvetlen közelről megnézhetnek a látogatók.

 A veterán autók kiállítása mellett  mára komoly tényezővé vált a márkakereskedők által preferált legújabb autómodellek és luxusautók bemutatása,ezek egy része tesztelhető is. A rendezvénynek nagyon komoly híre van nemcsak Hévízen,hanem tágabb körben is, a szálloda  ilyenkor  telt házzal üzemel, a Lotus hétvégén soha nincs szabad szoba!

 Reméljük ez idén,  2019 június 15-16-án is így lesz, várjuk a szebbnél szebb autókat, motorokat, és a youngtimer autókat is. 

Küldeném figyelmetekbe a szálloda egy és két éjszakára veterán autós, és veterán autó nélkül érkező résztvevőknek szóló ajánlatát, előfoglalási kedvezmény lehetőséggel!

Az alant található nevezési lapot az autó/k/  adataival kérlek,hogy részemre küldjétek. Várjuk a jó időt, és minden veterán autó gyűjtőt,rajongót!

Szép napot!

Justin Éva

 Justin Éva lapmenedzser, Auto News Kft.
1077 Rottenbiller u.31.
+3630 2681941
justin@azauto.hu
www.azauto.hu

 

 
 
 

JELENTKEZÉSI LAP, 2019 június 15-16

 

Név :

Cím :

Telefonszám :

Email cím :

A nevezett autó márkája, típusa :

Rendszám :

Teljesítmény

Autó gyártási éve :

Hány fővel érkezik? :

Gyermekek száma, életkora :

Egyedi igények (pl. szoba hosszabbítás, pótágy...) :

A jelentkezés a nevezési díj, 67 000 Forint, befizetése után válik véglegessé. A szobafoglalás részleteit a szállodával kérjük egyeztetni, részletes ajánlat a mellékletben. Jelentkezési határidő 2019.06.07. Számlaszám: 10405004-50526666-72551002. A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: "Lotus Retro 2019" és a nevezett személy nevét. Az Ön számlázási címe: