Veteránautók- és motorok X. Miskolci Találkozója 2015.08.7-9.

RAMME.jpg 

Tisztelt veteránjármű Tulajdonos!

 

Miskolc  immáron  tizedik   alkalommal   ad  otthont  veteránautók-  és  motorok   találkozójának ,  amely 2015. augusztus 7-9. között kerül megrendezésre és a „Veteránautók- és motorok  X. Miskolci Találkozója” nevet viseli.

2015. már a nyolcadik olyan év a miskolci találkozó életében, amikor Lévai György emléke előtt tisztelgünk.

 A rendezvény szervezője a Régi Autók  és Motorok  Miskolci Egyesülete (RAMME), amely ezúton szeretettel meghívja Önt és kísérőit rendezvényére.  Az elmúlt évek sikereit figyelembe véve továbbra is igyekszünk megtenni mindent, hogy vendégeink kitűnően érezzék magukat és a továbbiakban minden évben ellátogassanak rendezvényünkre, ezáltal jelenlétükkel emeljék  találkozónk  színvonalát.

 X. jubileumi rendezvény lévén határainkat szó szerint átlépve ebben az évben Magyarország és Szlovákia természeti és kulturális csodáival ismertetjük  meg az ide látogató kedves veterános vendégeinket. Felfedezzük az UNESCO által 1995december 6-án a világörökség részévé nyilvánított Aggteleki- és Szlovák-karszt részét képező cseppkőbarlangot

Ezután látogatást teszünk Kelet-Szlovákiában, Rozsnyótól északnyugatra a Sajó folyó völgyében álló "mesés" kétemeletes betléri vadászkastélyban, melyhez egy romantikus építményekkel, műbarlanggal és vízeséssel ellátott csodálatos angolpark tartozik .  Az Andrássy nemzedék által lakott kastély belseje is érdekes, képtárral, zene- és vadász-szalonnal, könyvtárral, korabeli bútorokkal és egzotikus gyűjteményekkel. 

A túra során a környék látnivalói nyújtanak  még felejthetetlen élményt.

Rendezvényünkön a 31 évesnél  idősebb (1984 előtt gyártott), közlekedésbiztonsági követelményeknek megfelelő gépjárművek vehetnek részt. A rendező egyéni elbírálás alapján korlátozott számban youngtimerek  (1990. december 31-ig gyártott járművek) számára is biztosít indulási lehetőséget. Kizárólag egzotikus, járműtörténeti szempontból érdekes gyártmányok nevezése kerül elfogadásra, a gépjárműveknek a közlekedésbiztonsági követelményeknek  is meg kell felelniük.

A Szervező (Régi Autók  és Motorok  Miskolci Egyesülete) a nevezést indoklás nélkül visszautasíthatja.

 A résztvevők szállása az UNI-HOTEL-ben lesz (Miskolc-Egyetemváros,), ahol kiemelkedő színvonalú szobákban kapnak  elhelyezést. Minden szobához tartozik  teakonyha, fürdőszoba és WC.

Mellékelten küldjük  a találkozó programját, amely reméljük  elnyeri tetszését és részvételével rendezvényünket megtiszteli, ezáltal hozzájárul rendezvényünk  sikeréhez.

Várjuk mielőbbi jelentkezését,                                                       

Régi Autók  és Motorok  Miskolci Egyesülete